Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά στην Γιουβέντους; Πρέπει να δουλέψω ήσυχα»

Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά στην Γιουβέντους; Πρέπει να δουλέψω ήσυχα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φωτιά» βάζει ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, στις φήμες που θέλουν τον Γάλλο χαφ να επιστρέφει στην Γιουβέντους από την από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τους τελευταίους μήνες τα σενάρια είναι όλο και περισσότερα για τον, σε μερικές εβδομάδες, 28χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο Πογκμπά πριν 8 χρόνια πήγε ως ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ στην Γιουβέντους και η τελευταία τον έκανε star και τον πούλησε στους Αγγλους αντί 110 εκατ. ευρώ. Τώρα φαίνεται ότι το έδαφος προετοιμάζεται έτσι ώστε ο Γάλλος να κάνει τη 2η επιστροφή της καριέρας του. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνει κανείς όταν διαβάζει τις δηλώσεις του super-agent, Μίνο Ραϊόλα. «Ο Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους; Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Πογκμπά επειδή κάποιοι γίνονται νευρικοί. Πρέπει να δουλέψω ήσυχα. Αν μιλήσω κάποιος θα νιώθει προσβεβλημένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X