«Γαζώνει» ο Τάνκοβιτς: Εξι γκολ και πέντε ασίστ δίχως ούτε ένα 90λεπτο (VIDEO)

«Γαζώνει» ο Τάνκοβιτς: Εξι γκολ και πέντε ασίστ δίχως ούτε ένα 90λεπτο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που βρίσκει περισσότερο χρόνο πλέον και κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ξεχώρισε στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου και δικαιωματικά αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός εξτρέμ που ακόμα δεν λογίζεται ως βασικός, όπως για παράδειγμα ο Λιβάι Γκαρσία, έχει προσφέρει ήδη πολλά, συγκριτικά φυσικά με τα λεπτά συμμετοχής του.

Πιο συγκεκριμένα, με τα δύο χθεσινά γκολ ο Τάνκοβιτς έφτασε τα 6 γκολ με τη φανέλα της Ενωσης, ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ σε 1.037 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, με την φυγή του Λιβάγια, ο Τάνκοβιτς αναμένεται να βρει περισσότερα χρόνο για να ξετυλίξει το ταλέντο του και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βρει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, καθώς μέχρι στιγμής αυτό είναι που… πληρώνει. Χαρακτηριστικό είναι πως στα 14 ματς που έχει ξεκινήσει βασικός, συνήθως είναι η πρώτη αλλαγή, είτε από τον Μάσιμο Καρέρα, είτε από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον Σουηδό μεσοεπιθετικό κι αυτό φάνηκε από το 4ετές συμβόλαιο που του έδωσε και δεδομένα θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X