ΑΕΚ - Βόλος: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Γκολ και φάσεις από το ΑΕΚ-Βόλος 4-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ - Βόλος: Η κριτική των 16 παικτών της Ένωσης που έπαιξαν στο πρώτο ματς του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρά τα τεράστια προβλήματα στην άμυνα, κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο με 4-2. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι στο πρώτο ματς του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Αντέδρασε εξαιρετικά στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, κλείνοντας την κλειστή γωνία του. Όπως επίσης αντέδρασε σωστά και σε μια ακόμα φάση στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε σουτ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε ένα τετ α τετ και είχε και μια σωστή αντίδραση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όλεγκ Νταντσένκο: Έδειχνε να είναι εντελώς έξω από τα νερά του. Μπορεί επιθετικά να έδωσε την πάσα για το κερδισμένο πέναλτι του Λιβάι αλλά και για την ευκαιρία του Ολιβέιρα, όμως στο ανασταλτικό κομμάτι είχε τεράστια προβλήματα. Και επίσης από δικό του λάθος, ξεκίνησε και το γκολ του Βόλου. Ήταν φανερά ανέτοιμος και χωρίς καλά πατήματα στο γήπεδο.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτός που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Έκανε και αυτός τα λάθη του, αλλά κυρίως πάλεψε πολύ προκειμένου να καλύψει τα λάθη και τα κενά που δημιουργήθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ κακός και έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, ενώ φέρει ευθύνη και για το δεύτερο γκολ του Βόλου.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Δείχνει πολύ επηρεασμένος από τους συνεχόμενους τραυματισμούς του. Ήταν βαρύς και έδειχνε να μην έχει σχεδόν καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Έχανε την θέση του, ενώ έκανε και λάθη που δεν συνάδουν με την κλάση και με την ποιότητά του. Είχε στο δεύτερο ημίχρονο κάποιες καίριες παρεμβάσεις, αλλά γενικώς δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάριο Μιτάι: Ξεκίνησε με κάποια προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κυρίως διότι του έλλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού. Όσο περνούσε η ώρα πάντως, πατούσε όλο και καλύτερα στο γήπεδο. Και στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, είχε πολύ σταθερή παρουσία.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ξεκίνησε καλά το ματς, έχανε την θέση του και έκανε λάθη. Από το 20άλεπτο και μετά, ανέβασε κάπως την απόδοση του και βοήθησε γενικώς ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να κάνει εκείνο το εκρηκτικό 20άλεπτο της. Από εκεί και πέρα και όσο περνούσε η ώρα, έκανε και πάλι λάθη και έχανε μονομαχίες στην μεσαία γραμμή.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Πιστώνεται την ασίστ για το πρώτο γκολ του Τάνκοβιτς. Κατά τα άλλα έκανε μέτρια εμφάνιση. Με ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και με λάθη με την μπάλα στα πόδια. Υπήρχαν πάντως και στιγμές μέσα στο ματς, που μπορούσε και νοικοκύρευε το παιχνίδι της ομάδας στην μεσαία γραμμή.

Λιβάι Γκαρσία: Κέρδισε ένα πέναλτι, έδωσε μια ασίστ για το πρώτο γκολ του Μάνταλου και γενικώς έκανε και πάλι πολλή δουλειά από την δεξιά πλευρά της επίθεσης της ΑΕΚ. Με εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες και πολύ καλές εμπνεύσεις μέσα στο ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε το ματς για την ΑΕΚ με πολύ καλή εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Ήταν γενικώς πολύ κινητικός, άλλαζε συνεχώς θέσεις και έπαιρνε πρωτοβουλίες. Παρόλα αυτά άφησε πολλές ημιτελείς προσπάθειες.

Νέλσον Ολιβέιρα: Καλό ματς από τον Πορτογάλο φορ. Εκτός από το γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, βοήθησε σημαντικά την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, ειδικά στο ξέσπασμα που έκανε στο διάστημα που πέτυχε τα τέσσερα γκολ. Έχασε και ο ίδιος μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει πετύχει γκολ.

Μουαμέρ Τάνκοβις:  Ο κορυφαίος της ΑΕΚ κυρίως διότι πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ. Και τα δυο τέρματα του Σουηδού μεσοεπιθετικού, ήταν εκπληκτικές εκτελέσεις. Είχε κέφι, έβγαλε μεγάλη διάθεση μέσα στο ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολύ καλό ματς.

Έλντερ Λόπες: Ο Χιμένεθ τον έριξε άρον – άρον στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μήπως και κλείσει την τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ήταν η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος μπακ έπαιζε στα δεξιά. Δυσκολεύτηκε πολύ και το πάλεψε όσο μπορούσε. Όμως είχε πολλά ζητήματα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στο ματς ως αλλαγή. Βρέθηκε μια φορά σε θέση βολής, εκτέλεσε καλά, αλλά τον νίκησε ο τερματοφύλακας του Βόλου. Από εκεί και πέρα έβγαλε διάθεση και ενέργεια στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την επιθετική λειτουργία.

Χρήστος Αλμπάνης: Κεφάτος μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή και πήρε πάνω του κάποιες ενέργειες από την αριστερή πλευρά. Και πάλι έκανε ορισμένες τραβηγμένες προσπάθειες, αλλά κυρίως και πάλι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά αυτές τις προσωπικές ενέργειες που πήρε.

Αντρέ Σιμόες: Ο Χιμένεθ τον έριξε στο ματς στα τελευταία λεπτά για να δώσει φρεσκάδα και λίγο συμμάζεμα στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Το έκανε ο Πορτογάλος χαφ.

Βενταντ Ραντόνια: Μπήκε και αυτός στα τελευταία λεπτά. Και έδειξε ακριβώς ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε. Πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δεξιού μπακ της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X