Μίλαν: Ο Τεό Ερναντέζ κόντρα στην Κροτόνε έπιασε 35 χλμ/ώρα! (ΦΩΤΟ)

Μίλαν: Ο Τεό Ερναντέζ κόντρα στην Κροτόνε έπιασε 35 χλμ/ώρα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταχύτητα 35.09 χλμ/ώρα ανέπτυξε ο Τεό Ερναντέζ στον αγώνα με την Κροτόνε, η οποία είναι πολύ κοντά στις κορυφαίες που έχουν καταγραφεί φέτος στο ποδόσφαιρο.

Την περασμένη Κυριακή, όπου η Μίλαν επικράτησε της Κροτόνε με 4-0 ο Τεό Ερναντέζ έπιασε 35.09 χλμ/ώρα, ταχύτητα. Ενας εντυπωσιακός αριθμός αν αναλογιστεί κανείς πως πολύ κοντά στις κορυφαίες που έχουν καταγραφεί φέτος στο ποδόσφαιρο. Κι αυτό διότι όπως αναφέρει «Gazzetta dello Sport», υπάρχουν μόνο πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανέπτυξαν άνω των 36 χλμ/ώρα μέσα στο 2020. Πρώτος στη σχετική λίστα παραμένει ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις με 36.51.

Τον ακολουθούν ο Ασράφ Χακίμι της Ίντερ με 36.48 και ο εξτρέμ της Γουλβς, Αντάμα Τραορέ, με 36.21. Ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ και ο Έρλιγνκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ συμπληρώνουν την πεντάδα καθώς έπιασαν τα 36.05 χλμ/ώρα. Ο Ερναντές από την πλευρά του με αυτούς τους αριθμούς, ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανέπτυξε 34.60.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X