Τραϊάνα Ανανία: «Oταν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

Τραϊάνα Ανανία: «Oταν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο θέμα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε η ηθοποιός, Τραϊάνα Ανανία, η οποία όπως προειδοποιεί  αν μιλήσει «θα κλείσουν σπίτια».

Στο ένθετο της εφημερίδας «Real News», «Real Life» και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μίλησε η  ηθοποιός που φέτος παίζει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», Τραϊάνα Ανανία και αναφέρθηκε στο φλέγων ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο.

«Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια. Γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί. Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός χώρος γνώριζε, αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το πει», δήλωσε αρχικά στη «Real Life».

«Είμαι υπέρ της Σοφίας Μπεκατώρου και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει, για οποιαδήποτε μορφή βίας» πρόσθεσε η ηθοποιός

Τέλος η ηθοποιός κατέληξε τονίζοντας ότι θεωρεί «πολύ σοβαρό το ζήτημα, καθώς είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση και το γεγονός ότι δεν το έχουν καταγγείλει αφήνει τους θύτες να δρουν ελεύθερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X