Η αλήθεια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η φάση είναι επισκευή και άλλαγμα και ο Σταύρος Καζαντζόγλου έχει τις λεπτομέρειες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται πλέον να συζητάει πολλά και να ψάχνει την άσπρη…μύγα. Ο δρόμος είναι ένας: ριζική αλλαγή. Θα πει κάποιος: Μα καλά, περίμενες το ματς με τον Αρη προκειμένου να κατανοήσεις ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ; Όχι, αλλά κάθε ματς, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό, σε βοηθά να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα και να βλέπεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία κατάσταση.

Εκτιμώ πως έπειτα από όσα είδαμε και σε αυτό το παιχνίδι, για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και δεν επιδέχονται πάρα πολλές κουβέντες. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αποδεικνύεται πως δεν μπορούν τα παλικάρια.

Και άρα η φάση είναι συγκεκριμένη. Επισκευή και άλλαγμα. Αυτό που επιχειρήθηκε σε μεγάλο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι θα πρέπει να συνεχιστεί . Στο χρόνο που απομένει ως το φινάλε της σεζόν, θα πρέπει να φανεί ποια είναι η σκέψη για τη σωτηρία της ομάδας.

Δεν φτιάχνεται με τίποτα

Να φύγουν όσοι δεν μπορούν, να μείνουν αυτοί που είναι ικανοί πραγματικά και να έρθουν νέοι παίκτες οι οποίοι θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Εδώ μιλάμε για μία ανίατη κατάσταση, για μία προβληματική εικόνα η οποία δεν βελτιώνεται με τίποτα.

Ηρθε ένας προπονητής που τον ξέρουν και τους ξέρει, ένας προπονητής με δεδομένες ικανότητες και αδυναμίες και ούτε αυτός μπορεί να μακιγιάρει την κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό τόσο απλά, ότι η ΑΕΚ βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Δεν μπορεί να περνά στα ψιλά, ότι η ΑΕΚ βρίσκεται δύο βαθμούς από τον Άρη. Δεν αποτελεί τιμή για κανέναν εντός της ΑΕΚ, ότι ο Αρης την έκανε να ψάχνει να βρει τι έγινε μέσα στο ΟΑΚΑ Ολα αυτά είναι ζητήματα τα οποία δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος και πως δεν έχει νόημα να το συζητάμε περισσότερο.

Τέλος οι δεύτερες σκέψεις

Είναι αλήθεια πως πολλές και πολύ πάρα πολύ καιρό μέσα στην ΑΕΚ ψάχνουν, συζητούν έχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις αναφορικά με ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια πως και όσοι βρισκόμαστε έξω από την ΑΕΚ πολλές φορές, θέλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί πριν βγάλουμε οριστικές κρίσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Αλλά από την άλλη, δεδομένα υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει και μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τη δουλειά και από την εξέλιξη μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Υπάρχει και μία πραγματικότητα που είναι αδυσώπητη και δεν επιδέχεται πλέον την παραμικρή αμφισβήτηση.

Δεν γίνεται να προχωρήσει η κατάσταση έτσι. Δεν γίνεται να προχωρά η ΑΕΚ με αυτές τις κινήσεις. Εχει δομικές αδυναμίες, υπολείπεται πάρα πολύ του ανταγωνισμού και πρέπει να βρει λύσεις για να βελτιωθεί. Πρέπει ο άξονας της να γίνει πραγματικά σημείο αναφοράς και όχι να είναι αυτή η θλιβερή εικόνα που εμφανίζεται τώρα.

Με τερματοφύλακα που δεν μπορεί να πείσει για την ικανότητα του, με στόπερ που περιμένουν τον 19χρονο Λάτσι να βγάλει το φίδι από την τρύπα, με μεσαία γραμμή που παραπαίει και έχει τον…απόμαχο Κρίστισιτς να ταλαιπωρεί τον κόσμο με την εικόνα του και να ταλαιπωρεί την ΑΕΚ με την παρουσία του

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X