Από τη Μασσαλία στο Βόλο

Από τη Μασσαλία στο Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το stoiximaview.gr προτείνει δυάδα με το ντέρμπι της Γαλλίας και αγώνα από το πρωτάθλημα της Super League 1.

Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα προχωρήσουμε με το ντέρμπι του πρωταθλήματος της Γαλλίας, για τη Ligue 1.

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει στο γήπεδό της την Παρί Σεν Ζερμέν…

Ένα ματς το οποίο είναι ειδικών συνθηκών, διότι η Μαρσέιγ «κατεβαίνει» στο ματς χωρίς προπονητή, τουλάχιστον όχι μόνιμο. Δεν έχει πάρει προπονητή μετά το τέλος του Βίλας Μπόας.

Αντιθέτως, από την άλλη η Παρί κυνηγάει την κατάκτηση του τίτλου και με νίκη της θα βρεθεί ξανά πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Η Μαρσέιγ είναι στην 9η θέση με 33 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις και γκολ 29-24. Στο τελευταίο της ματς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας με 2-2 απέναντι στη Λανς. Αγνοώντας τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές, έχοντας 3 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Υποδέχεται την Παρί η οποία είναι στην 3η θέση με 48 βαθμούς σε 23 ματς και 53-14 συντελεστή γκολ. Μετά από την ήττα που είχε με 3-2 από τη Λοριάν εκτός έδρας, στην τελευταία αγωνιστική νίκησε με 3-0 τη Νιμ, εντός έδρας.

Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Θα ρισκάρουμε εδώ και θα πάμε στοίχημα με τη νίκη της Παρί και over 2.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.97…

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (17:15): Συνεχίζουμε το στοίχημα και πάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League 1. Έχουμε επιλέξει τον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς σε 20 ματς και γκολ 20-27. Στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα ήρθε 0-0 με την ΑΕΛ εκτός έδρας, ενώ πρόσφατα ο Βόλος έπαιξε για το Κύπελλο και πήρε την ισοπαλία στην Κρήτη με το τελικό 1-1, σκορ που του έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην 6η θέση, έχοντας 33 βαθμούς σε 20 ματς και γκολ 21-20. Οι Αρκάδες τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα και μετρούν πέντε σερί νίκες, με την τελευταία να είναι απέναντι στον Άρη εντός έδρας με 2-1 και ανατροπή στο σκορ.

Το τελευταίο ματς του Αστέρα ήταν στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, στο οποίο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (17:15): Εμείς θα στηριχτούμε στην καλή παρουσία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να δούμε γκολ. Θέλουμε το γκολ/γκολ του αγώνα το οποίο βρίσκουμε σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 1.97.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X