Basket League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιωνικός (VIDEO)

Basket League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ιωνικός (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας σε 5-9 το ρεκόρ του και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου υπερασπίστηκε την έδρα της με το τελικό 100-85, απέναντι στο Μεσολόγγι, για την 14η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, δίνοντας τέλος στη μεταξύ τους ισοβαθμία στην προτελευταία θέση. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν σε 4-10.

Ο Ιωνικός σήκωσε από τα πρώτα λεπτά κεφάλι στο σκορ, αξιοποιώντας τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας, κυρίως από την περιφέρεια, τα οποία τον βοήθησαν να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +7 (51-44). Ωστόσο, η διάθεση που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στο κομμάτι της δημιουργίας, τους βοήθησε να αντιδράσουν στην τρίτη περίοδο, μειώνοντας τη διαφορά στο -3 (68-65 στο 30΄). Ο Ιωνικός, όμως, ενεργοποίησε την άμυνά του και χωρίς να χάσει ρυθμό στην επίθεση απάντησε στο τελευταίο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 18-8, γράφοντας στο 37΄ το 86-73 και «κλειδώνοντας» τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X