Η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι και θέλει μόνο νίκη

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω την ήττα στη Λάρισα και κόντρα στο Περιστέρι (20:00, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με νίκες στην Basket League, παραμένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η Βασίλισσα είχε μια έντονη εβδομάδα, καθώς ενισχύθηκε με την απόκτηση του Ντάριλ Μέικον, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας κάνει και τις πρώτες προπονήσεις του με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Μέικον αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει σε οργάνωση και εκτέλεση και ταυτόχρονα θα δώσει… ανάσες στον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ενισχυμένη και με επιστροφές

Την ίδια στιγμή το οπλοστάσιο του Παπαθεοδώρου γεμίζει όλο και περισσότερο. Ο Έλληνας κόουτς είδε τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Δημήτρη Κατσίβελη να επιστρέφουν στη δράση και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους. Έτσι, η ΑΕΚ σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν αναμένεται να έχει πληθώρα λύσεων.

Την ίδια στιγμή εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Νίκος Γκίκας και Ματ Λοτζέσκι. Ο δεύτερος μάλιστα βγήκε από τη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να μπει ο Μέικον, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν σαν στόχο να τον ετοιμάσουν, είτε για το Κύπελλο Ελλάδας, είτε για τα πρώτα παιχνίδια του BCL.

Πάντα απειλητικό το Περιστέρι

Στην αντίπερα όχθη το Περιστέρι θα παραταχθεί στο παρκέ με μοναδικό στόχο τη νίκη, με τον Πεδουλάκη να πονοκεφαλιάζει για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος έχασε τις τελευταίες προπονήσεις του Περιστερίου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Στα δυτικά προάστια θέλουν να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να φτιάξουν την ψυχολογία τους, λίγο πριν από τις «μάχες» του Κυπέλλου, με τον Πεδουλάκη και τους παίκτες του να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, καθώς και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X