«Ντου» Καραπαπά στην ΕΠΟ-Την...έπεσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου για το Ολυμπιακός-Αρης!

Νέα τιμωρία σε Καραπαπά για δυσμενείς δηλώσεις
Photo Credits: INTIME

Δεν άρεσε η κλήρωση Κυπέλλου στον Ολυμπιακό και ο Κώστας Καραπαπάς έκανε... ντου στην ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλήρωση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κύπελλο «έστειλε» σύμφωνα με πληροφορίες τον Κώστα Καραπαπά στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου την «έπεσε» στον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη.

Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό με τον Άρη, γεγονός που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις και των δύο ομάδων.

Κι αν ο Θόδωρος Καρυπίδης έμεινε μόνο στα λόγια, ο Κώστας Καραπαπάς έφτασε μέχρι τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή για να εκφράσει τα παράπονά του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης!

Ο Κώστας Καραπαπάς μάλιστα έψαχνε τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας, Μάνο Γαβριηλίδη και του επιτέθηκε φραστικά και με έντονα ειρωνικό ύφος, όπως αναφέρει το sdna.

Μεταξύ άλλων διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν κλήθηκαν οι ομάδες να παραστούν στην κλήρωση, λέγοντας μάλιστα πως: «τα καταφέρατε να βγάλετε Ολυμπιακός-Άρης όπως το θέλατε»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X