Φαμπιάνο: Πιέζει να έρθει στην ΑΕΚ!

Φαμπιάνο: Πιέζει να έρθει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Φαμπιάνο αρέσει πολύ στην ΑΕΚ και ο ίδιος θέλει να φορέσει τη φανέλα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι είναι ο Φαμπιάνο για την ΑΕΚ!

Ο θηριώδης, με μπόι 1.97 τερματοφύλακας, παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού, παρόλο που η προσπάθεια να τον εντάξει στο δυναμικό της κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου δεν ευδοκίμησε. Από τη στιγμή όμως που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει στην αγορά του, κάτι που συνιστά εμπόδιο για εκείνον. Ωστόσο, σύμφωνα με την SportDay, επειδή ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη φανέλα της «Ενωσης», προσπαθεί και από τη μεριά του να βοηθήσει ώστε αυτή η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί.

Ακόμα και έμψυχα ανταλλάγματα για Φαμπιάνο από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να εντάξει το συνολικό πακέτο και ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι δεν χωρούν στο ρόστερ της και δεν παίρνουν ευκαιρίες αλλά ενδεχομένως να ενδιαφέρουν την κυπριακή ομάδα, όπως είναι τώρα οι Σαμπανατζόβιτς και Ντέλετιτς. Αλλά ακόμα και ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης, ο οποίος είναι βασικός στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν θα υπήρχε πρόβλημα να συμπεριληφθεί στα έμψυχα ανταλλάγματα για να πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Φαμπιάνο, εφόσον η Ομόνοια τον θέλει. Εξυπακούεται ότι η ΑΕΚ θα κοιτάξει κι άλλες περιπτώσεις έως το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς πλέον δεν την πιέζει ο χρόνος, ενώ υπάρχει και η αγορά με τις περιπτώσεις ελεύθερων όπου σίγουρα η ΑΕΚ και λόγω της οικονομικής της πολιτικής, θα κοιτάξει να βρει αντίστοιχες καλές περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X