AEK: Σκέψεις για Νταντσένκο χαφ εξτρέμ μπροστά από Ραντόνια!

AEK: Σκέψεις για Νταντσένκο χαφ εξτρέμ μπροστά από Ραντόνια!
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για τον Ολεγκ Νταντσένκο και τον Βένταντ Ραντόνια στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τον επαναληπτικό αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο σημερινό ματς αναμένεται μάλιστα να κάνει ντεμπούτο το μοναδικό χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, ο Ολεγκ Νταντσένκο.

Πάντως, ο Ουκρανός παίκτης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αναμένεται να αγωνιστεί στην φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές και τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα ξεκινήσει ως δεξί χαφ εξτρέμ μπροστά από τον Βένταντ Ραντόνια που θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο νεαρός Βόσνιος, άλλωστε έκανε ντεμπούτο στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και έδειξε θετικά στοιχεία.

Και θα είναι θετικό να βάλει ο Μανόλο Χιμένεθ ακόμα έναν παίκτη στην εξίσωση καθώς οι τραυματισμοί έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X