Ρόμπερτσον: «Δεν συμμετέχουμε στην κούρσα του τίτλου αυτήν την στιγμή»

Ρόμπερτσον: «Δεν συμμετέχουμε στην κούρσα του τίτλου αυτήν την στιγμή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σοκαριστική εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ με 1-0 από τη Μπράιτον άφησε τους «ρεντς» στο -7 από την κορυφή της Premier League με ένα ματς περισσότερο, συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς ότι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο Άντι Ρόμπερτσον, που ανέφερε μετά το ματς με τους «γλάρους» πως «αυτήν την στιγμή δεν συμμετέχουμε στην κούρσα του τίτλου. Είμαστε επτά βαθμούς πίσω από την Σίτι και με ένα ματς παραπάνω.

Κάθε ντέρμπι με την Σίτι είναι σημαντικό. Στη Μπράιτον, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως έπαιξε καλά. Δημιούργησε ευκαιρίες και μας πίεσε, μας έκανε όλα όσα θέλαμε να κάνουμε εμείς». Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή, στην τελευταία, πιθανότατα, ευκαιρία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να ξαναμπεί στο κόλπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X