Έκανε μεγάλη γκάφα με τον Αλέ ο Αγιαξ και τώρα... τρέχει

Έκανε μεγάλη γκάφα με τον Αλέ ο Αγιαξ και τώρα... τρέχει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύση, προκειμένου να διορθώσουν τη μεγάλη γκάφα που έκαναν να αφήσουν εκτός λίστας για το Europa League, τον Σεμπάστιαν Αλέ, αναζητούν στον Άγιαξ.

«Είναι αλήθεια, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι κάναμε λάθος. Έχουμε επικοινωνήσει με την ολλανδική ομοσπονδία και την UEFA», ανέφερε παράγοντας του ολλανδικού συλλόγου, στην ιστοσελίδα Nu.nl.

Ο 22χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού (χώρα καταγωγής της μητέρας του), έφτασε στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο στον Αγιαξ από την Γουέστ Χαμ αντί 22,5 εκατ. ευρώ, αποτελώντας τη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Αμστερνταμ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του «Αίαντα» ξέχασαν (!) να τον δηλώσουν ενημερώνοντας τη σχετική λίστα στην UEFA. Αντίπαλος του Άγιαξ στη φάση των «32» του Europa League στις 18 και 25 Φεβρουαρίου, είναι η Λιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X