Κύπελλο: Ο ΠΑΣ Γιάννινα καθάρισε την πρόκριση μέσα σε 13 λεπτά - 2-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (VIDEO)

Κύπελλο: Ο ΠΑΣ Γιάννινα καθάρισε την πρόκριση μέσα σε 13 λεπτά - 2-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μέσα σε 13 λεπτά ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε 3 γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3 γκολ σε 13 λεπτά κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-3 στο Περιστέρι.

Μπορεί ο Ατρόμητος να ήταν το φαβορί, έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με άγριες διαθέσεις και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Γιαννιώτες κέρδισαν στο Περιστέρι με 2-3 τον Ατρόμητο και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μάλιστα η ομάδα του Γιαννίκη κατάφερε να σκοράρει 3 (!) γκολ, σε ισάριθμες επισκέψεις στην εστία του Μανδά, μέσα σε μόλις 13 λεπτά.

Οι παίκτες του ΠΑΣ άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Νάουμετς, ενώ στο 10′ ο Μιλιντσεάνου πέτυχε το 0-2. Ενώ το 0-3 το έκανε ο Σάλιακας στο 23′.

Ο Ατρόμητος όταν συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να αντιδράσει. Αρχικά βρήκε το γκολ με τον Κωτσόπουλος στο 28′, τον οποίον είχε περάσει 5′ λεπτά νωρίτερα ο Νταμίρ Κάναντι στο ματς, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3 στο 81′.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78′ Νταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56′ Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46′ Γούτας), Οικονομίδης (23′ Κωτσόπουλος), Ραμπέγιο (46′ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75′ Λώλης), Ελευθεριάδης (59′ Μπρένερ), Παμλίδης (84′ Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58′ Καρτάλης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X