Κλάτενμπεργκ: «Λανθασμένη η αποβολή του Νταβίντ Λουίζ στο πέναλτι που πήρε η Γουλβς» (VIDEO)

Κλάτενμπεργκ: «Λανθασμένη η αποβολή του Νταβίντ Λουίζ στο πέναλτι που πήρε η Γουλβς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα Γουλβς – Άρσεναλ πήρε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η αποβολή του Νταβίντ Λουίζ με απευθείας κόκκινη δεν ήταν σωστή.

Η Αρσεναλ προδόθηκε από αποβολή-πέναλτι του Νταβίντ Λουίζ και παιδαριώδη κόκκινη του Λένο στο 2ο ημίχρονο και χάρισε στη Γουλβς την πρώτη της νίκη μετά από ενάμιση μήνα (2-1). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν γι’ ακόμη ένα παιχνίδι αρνητικός πρωταγωνιστής των «κανονιέρηδων», καθώς άφησε τον Γουίλιαν Ζοσέ να πλησιάσει προ του Λένο και τελικά τον ανέτρεψε με την ελάχιστη επαφή και άφησε την Άρσεναλ με 10 παίκτες. Αυτή ήταν και η 3η του κόκκινη και το 6ο πέναλτι στο οποίο υποπίπτει από το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2019.

Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση του ρέφερι δεν βρήκε σύμφωνο τον αρχιδιαιτητή της Super League Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος μέσω της αρθρογραφίας του στη «Daily Mail», τόνισε πως ο Νταβίντ Λουίζ θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί απλά με κίτρινη κάρτα για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X