Το... like του Ράμος που δείχνει το «τέλος» του από την Ρεάλ

Το... like του Ράμος που δείχνει το «τέλος» του από την Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ράμος είναι εδώ και έναν μήνα ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, κάτι που δεν έχει γίνει, αφήνοντας ελπίδες για παραμονή στην Ρεάλ. Αλλά ένα… like του δείχνει πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί πως ο Ράμος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Βασίλισσα» αφού δεν θα δεχθεί την πρόταση του Πέρεθ, κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε από μία κίνηση του άσο της ισπανικής ομάδας.

Ένα… like συγκεκριμένα που έκανε σε ένα ποστ μία σελίδα στο instagram και το οποίο ασκούσε ουσιαστικά κριτική στην διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του.

Ο λογαριασμός με όνομα realmadridcf_4ever έγραψε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πεπεισμένη πως ο Σέρχιο Ράμος θα φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα» και προσθέτει: «Αυτός είναι ο τρόπος που φέρονται στους θρύλους μας» έχοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε… like στο συγκεκριμένο ποστ που αναφέρονταν στους θρύλους και αυτό ουσιαστικά ερμηνεύτηκε ως το… αντίο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X