Νεντελτσεάρου: «Να δείξουμε ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα... ατύχημα -Εχει μέλλον ο Λάτσι»

Νεντελτσεάρου: «Να δείξουμε ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα... ατύχημα -Εχει μέλλον ο Λάτσι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τον τραυματισμό του αλλά και για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Οι δηλώσεις του Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος, εδώ και μία εβδομάδα κάνω κανονικά προπόνηση και είμαι έτοιμος».

Για τον Ζίγκα Λάτσι που τον αντικατέστησε στο ματς με τον Άρη: «Έπαιξε πολύ καλά, είναι νεαρός σε ηλικία και έχει καλό μέλλον. Είναι πολύ καλό παιδί, καλός χαρακτήρας, δουλεύει πολύ».

Για το πως είδε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Συνολικά δεν είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Τα Γιάννινα το ήθελαν περισσότερο από εμάς, έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν τη νίκη».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά το σημαντικό είναι πως θα μπούμε εμείς στο γήπεδο. Εάν είμαστε στο 100% τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα “ατύχημα” για εμάς. Πρέπει να δώσουμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι κιόλας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X