Premier League: «Τρένο» η Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 την Σέφιλντ (VIDEO)

Premier League: «Τρένο» η Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 την Σέφιλντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα ένα ματς φέτος η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν και με το 1-0 κόντρα στην Σέφιλντ πήγε στο +4 από τη 2η, Γιουνάιτεντ.

Μια εβδομάδα πριν το derby του Μάντσεστερ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ό,τι χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ στο Etihad. Οι Πολίτες είχαν, όπως αναμενόταν, την κατοχή, όμως όχι μόνο περιορίστηκαν σε τελικές (8) αλλά είχαν και μετρημένες μεγάλες ευκαιρίες. Ο Γκαμπριέλ Ζέσους πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 9’ της συνάντησης, όταν πλάσαρε σε τετ-α-τετ ύστερα από εκπληκτική προσπάθεια με δύναμη και επιμονή του Φεράν Τόρες στα δεξιά. Σε μια μάχη των πρωτοπόρων με τους τελευταίους, οι τελευταίοι βγήκαν από την άμυνά τους στο τελευταίο 10λεπτο και στο 86’ βρέθηκαν εκατοστά κοντά στο γκολ, όμως η σουτάρα του Φλεκ με το αριστερό πέρασε μόλις έξω.

Την ίδια ώρα, έγιναν ακόμα δύο παιχνίδια. Η Κρίσταλ Πάλας βύθισε την Γουλβς με νίκη 1-0 στο Λονδίνο χάρη σε γκολ του Εζε, ενώ ματσάρα έγινε για τη μάχη της παραμονής. Η Γουέστ Μπρομ βρέθηκε να χάνει νωρίς από την Φούλαμ, από το γκολ του Ριντ (10’), όμως η ομάδα του Σαμ Αλαρνταϊς γύρισε το ματς στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης με Μπάρτλεϊ και τον φορμαρισμένο, Περέιρα. Τελικά η WBA δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-1 αφού στο 77’ ο Ιβάν Καβαλέιρο ισοφάρισε για το τελικό 2-2 για έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X