Η Λίβερπουλ κινείται για τον δανεισμό στόπερ από το MLS

Η Λίβερπουλ κινείται για τον δανεισμό στόπερ από το MLS
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρος του κενού που υπάρχει στα στόπερ θέλει να καλύψει η Λίβερπουλ πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και τα αγγλικά ΜΜΕ φέρουν τον 28χρονο Άαρον Λονγκ των ΝΥ Red Bulls στο προσκήνιο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει τον κατάλληλο στόπερ που ψάχνει στη μεταγραφική περίοδο. Και ίσως τον βρήκε.

Ο λόγος για τον Άαρον Λονγκ, τον 28χρονο στόπερ των New York Red Bulls, τον οποίο σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ και το ESPN έχουν βάλει στο… μάτι οι άνθρωποι των Reds, ώστε να αποτελέσει την πολυαναμενόμενη προσθήκη στην αμυντική γραμμή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Αγγλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του Αμερικανού στόπερ (1,86μ.), ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης ως τον Δεκέμβριο του 2021. Αν αυτό συμβεί, ο διεθνής με την Τeam USA (18 συμ./3 γκολ) Λονγκ, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός ΗΠΑ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X