Η ΑΕΚ πάει για αγορά του Νταντσένκο, κλείνει ακόμα και σήμερα

Η ΑΕΚ πάει για αγορά του Νταντσένκο, κλείνει ακόμα και σήμερα
Photo Credits: INTIME

Προχωράει η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για την μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ.

Ο Νταντσένκο ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν, όμως αγωνίζεται ως δανεικός στην Ούφα, η Ούφα ήταν η ομάδα που μέχρι στιγμής έχει κολλήσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σήμερα αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα και αν ξεπεραστεί το πρόβλημα τότε ο Ουκρανός μπακ θα κλείσει στην ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ιβάν Κάρποφ η ΑΕΚ πρόσφερε τον Νταντσένκο ένα σταθερό συμβόλαιο, ενώ η πρόταση ήταν για δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς εάν έπαιζε έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων με τον Δικέφαλο.

Η Ούφα αντιστάθηκε ξαφνικά, καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να σωθεί, ο Νταντσένκο είναι υποχρεωμένος, βάση συμβολαίου, να παραμείνει στην ομάδα και να την βοηθήσει.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η πηγή, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο σήμερα αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα και η πιθανότητα να μεταφερθεί στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς δεν γίνεται να κρατήσει κάποια ομάδα έναν παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει, ιδιαιτέρως εάν δεν ανήκει σε αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα προχωρήσει απευθείας στην αγορά του παίκτη, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα της Ούφα.

Από την πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει επισήμως πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ούτε βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, παρόλα αυτά τονίζει πως είναι μία υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.

Να αναφέρουμε πως ο Νταντσένκο έχει παίξει φέτος 15 ματς στο ρωσικό πρωτάθλημα και έχει δεχθεί δύο κάρτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X