Τότεναμ-Λίβερπουλ: Ανοιξε το σκορ ο Φιρμίνο (VIDEO)

Τότεναμ-Λίβερπουλ: Ανοιξε το σκορ ο Φιρμίνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, Μανέ και Φιρμίνο συνεργάστηκαν ιδανικά και η Λίβερπουλ τερμάτισε την επιθετική ξηρασία μετά από τεσσεράμισι παιχνίδια, παίρνοντας προβάδισμα κόντρα στην Τότεναμ.

Πέρασαν 482 αγωνιστικά λεπτά. Σχεδόν ένας μήνας και περίπου 100 σουτ χωρίς αποτέλεσμα (93). Η Λίβερπουλ, όμως, κατάφερε επιτέλους να συνέλθει από το επιθετικό «blackout» που πέρασε στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, το οποίο και της στοίχισε δεόντως στην υπόθεση τίτλου. Λίγο πριν ολοκληρωθεί και το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με την Τότεναμ, ο Σαντιό Μανέ σέρβιρε πάρε-βάλε στον Φιρμίνο μετά την εκπληκτική κάθετη του Χέντερσον και ο Βραζιλιάνος έδωσε προβάδισμα στους Reds και μια γερή δόση ανακούφισης στον Γιούργκεν Κλοπ.

Έτσι, ο «Μπόμπι» έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική παράδοσή του κόντρα στους Σπερς (5ο γκολ στα τελευταία 6 μεταξύ τους) και, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που σκοράρει σε τρία σερί εκτός έδρας ματς απέναντι στους Λονδρέζους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X