«Δίνει λίγα για Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

«Δίνει λίγα για Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας»
Photo Credits: INTIME

Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι ο πρωταθλητής Σερβίας θέλει να επανεντάξει στην δύναμη του τον άσο της ΑΕΚ. Το υψηλό συμβόλαιο του και οι απαιτήσεις που λογικά προβάλλει η ΑΕΚ αποτελούν ακόμα εμπόδιο για την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Οι συζητήσεις με τον παίκτη και την ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει. Οι Σέρβοι θέλουν από τώρα να πάρουν πίσω τον χαφ της «Ενωσης». Δεν έχουν όμως τα χρήματα ούτε για ένα πληρώσουν την ΑΕΚ μήτε για να καλύψουν το υψηλό για αυτούς συμβόλαιο του Νέναντ.

Στο Βελιγράδι λένε πως ο Αστέρας κάνει πρόταση για να πάρει δανεικό ως το καλοκαίρι τον Σέρβο άσο και να καλύψει μέρος του συμβόλαιου του. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να ικανοποιεί την ΑΕΚ. Να σημειωθεί πάντως ότι για τον Σέρβο χαφ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδα της Αραβίας αλλά ακόμα δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X