Η ΑΕΚ «ασέλγησε» κατά του ΠΑΟΚ - Κάντε άλλη μία ένσταση...

Η ΑΕΚ «ασέλγησε» κατά του ΠΑΟΚ - Κάντε άλλη μία ένσταση...
Photo Credits: INTIME

Ετοιμάζει καταγγελία η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ την διέλυσε με 76-56 και τώρα θα σέβεται

Το έργο ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους. Η ΑΕΚ ξεγύμνωσε με 76-56 τον ΠΑΟΚ με και τον έκανε να μετανιώσει πικρά για την ασέβεια του.

Αυτό πάντως είναι στα όρια του… βίτσιο. Να έχεις χάσει μόνο με έναν πόντο και να θέλει να παίξεις ξανά για να φας 20 στο κεφάλι. Αλλά ο ΠΑΟΚ το έκανε και αυτό.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση ήταν εκρηκτικό. Ματσιούλις και Λοτζέσκι ανέλαβαν δράση και η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπλοκάρει πλήρως στην άμυνα των παικτών του Παπαθεοδώρου (18-2, 7′). Ο ΠΑΟΚ σκόαρε με βολές, δια χειρός Λοβ, με την ΑΕΚ να ανεβάζει τη διαφορά με τον Λάνγκφορντ (24-3, 9′). Οι βολές του Αμερικανού σκόρερ της Ένωσης έγραψαν και τον επίλογο του πρώτου δεκαλέπτου για το 26-6 της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει με τον Κονατέ, αλλά η ΑΕΚ είχε βρει ρυθμό και χάρηξ σε Ματσιούλις και Ρογκαβόπουλο διατήρησε σε υψηλά επίπεδα τη διαφορά (34-14, 14′). Ρογκαβόπουλος και Λοτζέσκι συνέχισαν να σκοράρουν για την Ένωση (38-16, 16′). Μαργαρίτης και Λοβ βγήκαν μπροστά και ο ΠΑΟΚ ροκάνισε τη διαφορά για το 44-27 του πρώτου ημιχρόνου. Ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος και στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχος του παρκέ και αυτό τη βοήθησε να διατηρήσει στους 20 πόντους τη διαφορά με τον Λάνγκφορντ (49-29, 24′). Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μειώσει, με τον Λάνγκφορντ να κρατάει σε υψηλά επίπεδα το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα (54-30, 26′). Ο Σλότερ ακολούθησε τον ρυθμό των συμπαικτών του και ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά (61-37, 29′). Ο Κονατέ στην λήξη του δεκαλέπτου διαμόρφωσε το 61-39. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία, με την ΑΕΚ να έχει καθαρίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου κράτησαν σε υψηλά επίπεδα τη διαφορά χάρη στον Ζήση (69-47, 34′). Η κατάσταση έμεινε ίδια ως το τέλος, με την Ένωση να φτάνει σε εμφατική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και να φτιάχνει για τα καλά την ψυχολογία της.

Τα δεκάλεπτα: 26-6, 44-27, 61-39, 76-56.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X