Έρικσεν: «Ήταν η τέλεια εκτέλεση φάουλ» (VIDEO)

Έρικσεν: «Ήταν η τέλεια εκτέλεση φάουλ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι από χθες ο νέος ήρωας για τους «νερατζούρι» μιας και με το εκπληκτικό του γκολ στο 97ο λεπτό έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην Ίντερ επί της Μίλαν.

Ο Δανός άσος ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές στο Μιλάνο, τόνισε πως ήταν η… τέλεια εκτέλεση φάουλ για να μπορέσει να κάνει το 2-1. «Ήταν η τέλεια εκτέλεση φάουλ για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο όταν είμαι μέσα στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτό το κρίσιμο γκολ. Ήταν κάτι τέλειο για μένα. Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι. Αλλά προκριθήκαμε και αυτό μετράει. Αφιερώνω την νίκη στην νεογέννητη κόρη μου, την οικογένεια μου, τους φιλάθλους».

Η Ίντερ είχε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τον Απρίλιο του 2018, όταν το είχε πετύχει ο Ζοάο Κανσέλο κόντρα στην Κάλιαρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X