ΕΟΚ: Άγγελος Παπανικολάου, ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές

ΕΟΚ: Άγγελος Παπανικολάου, ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΆγγελος Παπανικολάου αποτελεί τον νέο πόλο με φόντο τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ.

Σύμφωνα με το SPORT24, ο 40χρονος παράγοντας του Μεσολογγίου και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας την τελευταία πενταετία, είναι αυτός που πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλος και θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει η υπάρχουσα διοίκηση στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες στην ΕΟΚ.

Πρόκειται επί της ουσίας για τον άνθρωπο που αποτελεί τον “εκλεκτό” του νυν προέδρου της Ομοσπονδίας, για να γίνει ο διάδοχός του, με την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου να αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Έτσι, η κούρσα απέκτησε τρίτο υποψήφιο, μετά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι 40 ετών, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, και αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X