Συνδέουν Γκαγιάρδο και Ρεάλ Μαδρίτης στην Αργεντινή

Συνδέουν Γκαγιάρδο και Ρεάλ Μαδρίτης στην Αργεντινή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο Ισπανίας, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι προκύπτουν διάφορα σενάρια περί αντικατάστασης του Γάλλου τεχνικού.

Ένα από τα σημαντικότερα φαίνεται να είναι αυτό από την Αργεντινή, που φέρνει τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε περίοπτη θέση στη λίστα των Μαδριλένων.

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ έχει φτιάξει το όνομά του τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει το μεγάλο βήμα προς την Ευρώπη.

Με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται πλέον στο Παρίσι, ο συμπατριώτης του ακούγεται για τους «μπλάνκος», αν και είναι πιθανό οι όποιες εξελίξεις να πάνε για το καλοκαίρι.

Ο Γκαγιάρδο δουλεύει στους «μιγιονάριος» από το 2014 και έχει μετρήσει δύο Copa Libertadores, ένα Copa Sudamericana, τρία Recopa Sudamericana, τρία Κύπελλα Αργεντινής και ένα Σούπερ Καπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X