Ο Σλοβένος Βίντσιτς που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Σλοβένος Βίντσιτς που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είχε απασχολήσει τον Μάιο τα ΜΜΕ για συμμετοχή σε πάρτι οργίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σλάβκο Βίντσιτς που θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) για τη 18η αγωνιστική της Super League, στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχε βρεθεί στην επικαιρότητα πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι οργίων στη Βοσνία με ναρκωτικά και όπλα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια.

Ο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση, δηλώνοντας τότε στην ”Vecer” της πατρίδας του.

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω. Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X