«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Κοντέ, τον παίρνει ως ελεύθερο για το καλοκαίρι»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Κοντέ, τον παίρνει ως ελεύθερο για το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Πρόταση στον Αντουάν Κοντέ έκανε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Αντουάν Κοντέ που αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έκανε πρόταση η ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει το «Sport1» ο Κοντέ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει Μπεϊτάρ. Ο Κόντε θα φύγει από την πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία ως ελεύθερος.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον 26χρονο, προσφέροντας του περίπου 250.000 ευρώ, τα χρήματα που έπαιρνε και στην Μπεϊτάρ.

Οσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Αντουάν Κοντέ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αυτό προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη κινητικότητα στην πρωτεύουσα. Και φεύγει ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Κοντέ θέλει να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας που το έχουν μπει στον λογαριασμό του. Το ασφαλιστικό ζήτημα οδήγησε την Μπεϊτάρ στο να κόψει 200.000 από τον μισθό του αμυντικού, όμως κατά λάθος αυτός το πήρε αυτό το ποσό.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τον Γάλλο και του πρόσφερε να υπογράψει συμβόλαιο για το καλοκαίρι, επειδή έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για την μεταγραφή του. Ο Κοντέ παίρνει περίπου 250.000 από την Μπεϊτάρ και ένα παρόμοιο ποσό του προσφέρει και η ΑΕΚ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X