Χιμένεθ: «Δεν θέλω να δεχόμαστε γκολ, μην ξανασυμβεί»

Χιμένεθ: «Δεν θέλω να δεχόμαστε γκολ, μην ξανασυμβεί»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μαστίγιο» και… καρότο από τον Μανόλο Χιμένεθ!

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στα Σπάτα, μία ημέρα μετά το 2-1 επί του Ατρομήτου, μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά… έριξε γκάζια για το γκολ που δέχθηκε από πέναλτι η ομάδα του. «Δεν μου άρεσε ότι φάγαμε γκολ. Είναι ανεπίτρεπτο για εμάς να δεχόμαστε γκολ. Και ειδικά με αυτό τον τρόπο. Δεν θέλω να ξαναγίνει, δεν θέλω να ξανασυμβεί. Αυτό θα έχετε στο μυαλό σας πάντα. Δεν θα τρώμε γκολ» είπε ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια στα Σπάτα προς τους ποδοσφαιριστές.

Tι είπε ο Χιμένεθ στο ημίχρονο

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν μέτρια και μπλοκαρισμένη οργανωτικά. Στην επανάληψη… άλλαξε εικόνα. Και όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια λειτούργησαν πολύ καλά. «Δεν θέλω να χάνετε την ηρεμία σας. Να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και το παιχνίδι θα το πάρουμε. Πιέστε τους περισσότερο, μην φοβάστε. Και προσέξτε πολύ τις πάσες σας. Σίγουρες πάσες θέλω» είπε ο Ισπανός και έδωσε εντολή στον Μάρκο Λιβάια να παίζει πιο κεντρικά και να συγκλίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X