Τι λέει ο μάνατζερ του Ραφίνια για Σάλκε, άγνοια στον Ολυμπιακό

Τι λέει ο μάνατζερ του Ραφίνια για Σάλκε, άγνοια στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιστροφή του Ραφίνια στις τάξεις της ονειρεύεται η Σάλκε σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ωστόσο τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από τον Ολυμπιακό, δηλώνουν άγνοια για το θέμα.

Την Παρασκευή η Bild έγραψε ότι η Σάλκε που προσπαθεί να παραμείνει στην Bundesliga έχει κάνει κρούση στον Ραφίνια για την επιστροφή του μετά την πενταετία που αγωνίστηκε στην κοιλάδα του Ρουρ (2005-2010). Μάλιστα, σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο 35χρονος Βραζιλιάνος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο οι πρώτες αντιδράσεις τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από τον Ολυμπιακό, είναι διαφορετικές.

Στο Λιμάνι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δηλώνουν πλήρη άγνοια για το θέμα και τονίζουν ότι δεν προκύπτει από κάπου θέμα παραχώρησής του. Παράλληλα, για το θέμα μίλησε και ο μάνατζερ του 35χρονου Ρικάρντο Σιντ. Όπως ανέφερε στο «Sky», ο Ραφίνια «…έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Είναι 35 και πλέον μόνος του αποφασίζει που θα πάει. Ανεξάρτητα εάν υπήρχε ή όχι επαφή, δεν θα σχολιάσω κάτι δημόσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X