Επιβεβαιώνει την παράδοση και το… 3,25 με Ανσαριφάρντ!

Επιβεβαιώνει την παράδοση και το… 3,25 με Ανσαριφάρντ!
Photo Credits: INTIME

Να… τριτώσει το καλό θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να… τριτώσει το καλό θέλει η ΑΕΚ στο σημαντικό εξ αναβολής ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (14/1, 19:30), που ήταν προγραμματισμένο για την 8η αγωνιστική αλλά αναβλήθηκε ελέω covid.

Φως στο τούνελ βλέπει και πάλι η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική καθοδήγηση. Μπορεί στο πρώτο ματς του Ισπανού τεχνικού στο Καραϊσκάκη το αποτέλεσμα να μην ήρθε, όμως η Ένωση έδειξε απέναντι σε Παναιτωλικό (1-0 εντός) και Λαμία (1-0 εκτός) ότι η ανάκαμψη ξεκίνησε και όπως πάντα με τον Μανόλο στο τιμόνι θα ξεκινά από το μηδέν στην άμυνα. Αυτό θα είναι το σχέδιο της ΑΕΚ και απέναντι στον Άρη.

Ενάντια στους Θεσσαλονικείς η ΑΕΚ τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων (3-3-0), σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ανεξαρτήτως έδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει από 2+ γκολ στα 4 τελευταία από αυτά τα ματς. Το να φύγουν αήττητοι απόψε από το Βικελίδης σκοράροντας 2+ γκολ το βρίσκουμε στο Bet Builder σε απόδοση 3,25!

Ή «Ένωση» με τους έξι βαθμούς που κατέκτησε τις προηγούμενες μέρες έπιασε τους 30 βαθμούς και ξέρει ότι με νίκη θα ισοβαθμήσει με τον Άρη και θα τον βάλει ουσιαστικά από κάτω στη βαθμολογία. Σε φόρμα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, έρχεται από το νικητήριο γκολ στη Λαμία και θέλει να πάρει κι απόψε το όπλο του! Ο Ιρανός φορ σκοράρει στην ενισχυμένη απόδοση του 3,50.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X