Ωρα... ΑΕΚ απόψε στο Χαριλάου για να δείξει ότι μπορεί (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ENWSI TV: Pregame και Postgame για το Αρης-ΑΕΚ, στις 22:30 το ΑΕΚ talk (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δυνατό ματς σήμερα για την ΑΕΚ με τον Αρη που καλείται να δώσει απαντήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει ένα καλό, σημαντικό αποτέλεσμα. Και απόψε έχει την ευκαιρία της.

Ο Δικέφαλος καλείται να δώσει αποδείξεις της ανωτερότητας σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1), κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League που είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της Ενωσης.

Η παθογένεια που έχει δείξει στα ντέρμπι ή στα παιχνίδια μεγαλύτερης δυναμικής η ΑΕΚ είναι γνωστή και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

Η Ενωση στα ματς που η νίκη φέρει μπροστά της το «πρέπει», εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων και αυτό της έχει στοιχίσει αρκετά. Ο Μανόλο Χιμένεθ, μετρ αυτών των παιχνιδιών, προσπαθεί συνεχώς να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να κάνει την ΑΕΚ ξανά δεμένη ομάδα. Και μια νίκη σε τέτοιο παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάσει την ψυχολογία της και ταυτόχρονα να μειώσει στον έναν βαθμό από την δεύτερη θέση.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν έχει σήμερα στην διάθεσή του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς ο Ουκρανός δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά χθες. Εκτός είναι φυσικά και ο Μάριο Μιτάι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και ο τιμωρημένος Ινσούα. Από την άλλη, επέστρεψαν ο Νταμιάν Σιμάνσκι μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και ο Λιβάι Γκαρσία που ήταν εκτός με τη Λαμία. Στην αποστολή δεν βρίσκονται και οι Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος και Χνιντ που δεν υπολογίζονται.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνο της ΑΕΚ για το ματς με τον Αρη, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει ένα συμπαγές σύνολο που θα είναι συγκεντρωμένο 90 λεπτά και θα… κερδίσει το παιχνίδι του κέντρου. Εκει όπου θα κριθούν πολλά. Ετσι, αναμένεται να παρατάξει διάταξη 4-3-3.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες αριστερά και τους Νεντελτσεάρου και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας να είναι οι μόνες επιλογές για τον Χιμένεθ στην άμυνα. Στο κέντρο, Σιμόες-Γαλανόπουλος-Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ παλεύουν για 3 θέσεις. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μάνταλος και Γκαρσία, ενώ στην αιχμή του δόρατος ο Ανσαριφάρντ ή ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Λιβάγια και Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του Αρη

Το κίνητρο για τον Αρη είναι πολύ μεγάλο για το σημερινό παιχνίδι καθώς με νίκη θα μειώσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, και ταυτόχρονα θα ανοίξουν την διαφορά με την Ενωση και τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με σχήμα 4-3-3 κόντρα στην «Ένωση», με τον Μπερτόλιο να είναι ξανά εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπουσέ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ροζ και Σάκιτς. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζέγκο, Σάσα, Ματίγια. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Μπρούνο Γκάμα, Σίλβα και στην κορυφή ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Μαντσίνι, Κάτσε, Δεληζήσης, Ιωάννου και Μπαγκαλιάνης.

Ο διαιτητής του Αρης-ΑΕΚ

Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη.

  • Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
  • Βοηθοί: Γκόραν Πατάκι, Μπόγιαν Ζομπενίτσα
  • 4ος: Αθανάσιος Τζήλος
  • VAR: Γκόραν Γκαμπρίλο
  • AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X