Νοκ-άουτ ο Κουρμπέλης για τον Ιανουάριο

Νοκ-άουτ ο Κουρμπέλης για τον Ιανουάριο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μείνει εκτός δράσης όλο τον Ιανουάριο καθώς μετά τον κορωνοϊό θα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Την επιστροφή των παικτών του νόσησαν από τον κορωνοϊό περιμένει ο Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο σε ότι αφορά την περίπτωση του Κουρμπέλη θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης όλο τον Ιανουάριο, αφού μόλις ξεπεράσει τον κορωνοϊό θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με ένα άλλο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έπαιξε επειδή είχε ένα οίδημα στους προσαγωγούς, λόγω της χρόνιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Γι αυτό το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον υποβάλλει σε θεραπευτική αγωγή. Ωστόσο, θα αναγκαστεί να την συνεχίσει όταν αναρρώσει, δηλαδή σε περίπου δέκα μέρες. Συνεπώς θα είναι έτοιμος στις αρχές του Φλεβάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X