ΑΕΚ: Σενάριο για τον τερματοφύλακα της Αντβέρπ, Μπεϊρανβάντ

Οι Βέλγοι για τον Ιρανό κίπερ, Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ και την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πρόσφατα διέψευσε ότι κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, ωστόσο φημολογία από το Βέλγιο θέλει την Ένωση να έχει κάνει κρούση στην Αντβέρπ για τον Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ.

Ο 28χρονος διεθνής Ιρανός τερματοφύλακας υπέγραψε στον βελγικό σύλλογο το καλοκαίρι από την Περσέπολις έναντι 600.000 ευρώ και έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αμβέρσα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον εξάμηνο δανεισμό του Μπεϊρανβάντ, ωστόσο μέχρι στιγμής η Άντβερπ φαίνεται να είναι διστακτική να τον παραχωρήσει έπειτα και από τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Ζαν Μπουτέζ. Πάντως στον βελγικό σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση απόκτησης τερματοφύλακα.

Ο ύψους 1.94μ Ιρανός τερματοφύλακας μετράει 31 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έχει συμβόλαιο στην Αντβέρπ ως το καλοκαίρι του 2023.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι δύσκολο ως απίθανο να συγκεντρώνει πιθανότητες, με την ΑΕΚ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν αναζητά παίκτη για τη θέση του τερματοφύλακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X