Νέος Κόσμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή (VIDEO)

Νέος Κόσμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσωπικές διαφορές βλέπει η Ελληνική Αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο Νέο Κόσμο, με ένα νεκρό.

Ένας 53χρονος από την Αλβανία έχασε την ζωή του από την αιματηρή συμπλοκή στο Νέο Κόσμο, που συνέβη την Δευτέρα (11/1). Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκε ένα βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή και συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά που έπεσε νεκρός ο 53χρονος. Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις έχει πέσει νεκρός ο 53χρονος από την Αλβανία με την σύζυγο του να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς. Οι δυο γιοι του θύματος βρίσκονται σοβαρά τραυματισμένοι λίγα μετρά μακριά.

Οι αστυνομικοί μόλις έχουν φτάσει στην πλατεία του Αγίου Σωστή. Οι τρύπες στην τζαμαρία του καταστήματος αποτυπώνουν τις σκηνές πανικού που διαδραματίστηκαν στην καρδία της Αθήνας ενώ στο σημείο βρίσκονταν εκατοντάδες μικρά παιδιά. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση βλέπουν, πίσω από το φονικό, προσωπικές διάφορες μεταξύ της οικογένειας των θυμάτων και της ομάδας των πέντε ανδρών. Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως κανένα από τα θύματα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X