ΑΕΚ: Με εμβόλιμες θα καλυφθεί το πρόγραμμα αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 13-14 Φεβρουαρίου!

ΑΕΚ: Με εμβόλιμες θα καλυφθεί το πρόγραμμα αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 13-14 Φεβρουαρίου!
Photo Credits: INTIME

Το πιθανότερο να μην αλλάξει η αρχική προκήρυξη και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος με εμβόλιμες αγωνιστικές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γήπεδο επιστρέφουν σταδιακά οι ομάδες η μια μετά την άλλη στη Handball Premier βάζοντας έτσι μπροστά την διαδικασία για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Με το θέμα των τεστ covid να έχει διευθετηθεί στις περισσότερες προπονήσεις τα σωματεία ξεκίνησαν προετοιμασία περιμένοντας πλέον την οριστική απόφαση για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης. Η ομοσπονδία χάντμπολ πιέζει προς πάσα κατεύθυνση ελπίζοντας πως η τελευταία της εισήγηση θα γίνει δεκτή. Η ΟΧΕ κατέθεσε αίτημα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου, αφήνοντας έτσι και το απαραίτητο διάστημα των 3-4 εβδομάδων που χρειάζονται οι αθλητές για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να επιστρέψουν σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας βρίσκονται και σε επικοινωνία με τις ομάδες ελπίζοντας πως σύντομα θα δοθεί το πράσινο φως.

Οι πρώτες σκέψεις είναι πως εφόσον η ημερομηνία είναι αυτή που έχει ζητηθεί τότε το πιθανότερο είναι το χαμένο έδαφος να καλυφθεί με εμβόλιμες αγωνιστικές. Θα ανακοινωθεί εκ νέου το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος με αγώνες μεσοβδόμαδα. Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν φαίνεται να προκρίνεται η αλλαγή της αρχικής προκήρυξης όσο τουλάχιστον ακόμα τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν. Να θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα είχε διακοπεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και της 7ης αγωνιστικής και πλέον αναμένεται η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X