Η θέση της ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: «Εχει μιλήσει με Κονέ, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση»

Η θέση της ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: «Εχει μιλήσει με Κονέ, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση»
Photo Credits: INTIME

Η πλευρά της ΑΕΚ για τα δεδομένα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήρθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ καθώς ενδιαφέρεται για κεντρικό αμυντικό ηγέτη η Ενωση. Και η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αλλά και φυσικά ιδιαίτερη για το κλαμπ.

Μετά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για τις επαφές η ΑΕΚ πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Ωστόσο επιβεβαίωσε πως υπήρξε επαφή ανάμεσα στον διεθνή αμυντικό και τον Παναγιώτη Κονέ, όπως διαβάσατε νωρίτερα και στο enwsi.gr

Τι λέει η ΑΕΚ για τον Παπασταθόπουλο

Οι δύο άνδρες έχουν δεδομένα επαφή από τις κοινές τους παρουσίες σε ΑΕΚ και Εθνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έχει επικοινωνήσει πολλές φορές με τον Παπασταθόπουλο, όπως και με πολλούς άλλους παίκτες. Δηλαδή, θέλησε να… χαμηλώσει το θέμα των επαφών.

Ομως η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρο στον Παπασταθόπουλο, ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωση του και του έθεσε την προοπτική της «Αγιάς Σοφιάς» και μετά το τέλος της καριέρας του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον αμυντικό της Αρσεναλ. Ούτε ότι έχει γίνει συζήτηση για συμβόλαια, ούτε πολύ περισσότερο ότι η ΑΕΚ περιμένει κάποια απάντηση από τον Σωκράτη για το αν θα έρθει ή όχι στην Ενωση.

Ομως δεδομένα θα υπάρξει και νέα επαφή για να φανεί πως… πάει η υπόθεση και αν υπάρχουν ελπίδες για επιστροφή του 32χρονου στόπερ.

Το μέλλον του Σωκράτη

Ο Παπασταθόπουλος είναι φευγάτος εδώ και καιρό από την Αρσεναλ και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Ηδη πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, με τις Τζένοα και Λάτσιο να προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το κασέ του για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολύ υψηλό και μένει να φανεί αν θα αποφασίσει να επιλέξει να επιστρέψει στην Ιταλία ή τον επαναπατρισμό.

Η ΑΕΚ δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό του και η προοπτική της «Αγιά Σοφιάς» είναι ένα ισχυρό κίνητρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X