Χάνει και ΑΕΚ ο Γιαννιώτης

Χάνει και ΑΕΚ ο Γιαννιώτης
Photo Credits: INTIME

Ζημιά για τον γκολκίπερ του Ατρομήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Περιστέρι, οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Ανδρέα Γιαννιώτη στο ματς με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου υπέστη κάκωση ακρωμιο- κλειδικού συνδέσμου (κλείδα), θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα!

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πλήγμα είναι σημαντικό για την ομάδα του Περιστερίου, μια και ακόμα κι αν ο Γιαννιώτης αποθεραπευτεί λίγο νωρίτερα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα έξι ματς πρωταθλήματος που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, αλλά και στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη θέση του, αρχής γενομένης από το σημερινό κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ (εντός), θα πάρει ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός.

Κάτι που δίνει ελπίδες ότι το κενό του Γιαννιώτη δεν θα φανεί καθόλου.
Ο Νταμίρ Κάναντι θα παρατάξει και σήμερα τον Ατρόμητο σε σχη-ματισμό 3-4-3, με τον Νάτσο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνι- στής της νίκης επί του ΠΑΟΚ, να βρίσκεται πάλι στην αρχική ενδεκάδα.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Τομάσεβιτς, που εξέτισε την ποινή του, ενώ για τρίτο σερί ματς είναι εκτός ο Ουμπίντες, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων, όπως και οι Μπου- σουλάτζιτς και Γιακουμάκης.

Ο Κάναντι τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να τους επηρεάσει το γεγονός ότι προέρχονται από μία μεγάλη νίκη και πως πρέπει να έχουν και σήμερα ανάλογη εικόνα για να φτάσουν σε ένα ακόμα τρίποντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X