Βέλλιος και Δώνης γυρίζουν Ελλάδα

Ξανά στο προσκήνιο ο Βέλλιος
Photo Credits: INTIME

Φεύγουν άμεσα από την Ασκολι οι δυο Ελληνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύντομο φαίνεται πως είναι το πέρασμα τόσο για τον Απόστολο Βέλλιο όσο και για τον Χρήστο Δώνη από την Ιταλία και την Άσκολι.

Η ιταλική ομάδα είναι ουραγός στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και ετοιμάζεται να κάνει άμεσα περικοπές στο ρόστερ της. Τόσο ο πρώην επιθετικός του Ατρομήτου όσο και ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού δεν είναι στα πλάνα της ομάδας τους για τη συνέχεια.

Εχουν μόλις από πέντε συμμετοχές ο καθένας ως τώρα στη Serie B και όπως αναφέρουν τά ΜΜΕ στην Ιταλία και οι δύο θα γυρίσουν στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος Βέλλιος και ο 26χρονος Δώνης όσο πήγαν μαζί με τον Αυλωνίτη φέτος για να ενισχύσουν την Ασκολι και να την βοηθήσουν να επανέλθει άμεσα στην Serie A.

Η Ασκολι όμως πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Ειναι τελευταία και φαβορί για υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Βέλλιος και Δώνης δεν έχουν πλέον μέλλον εκεί. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι αμφότεροι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Από ποιες ομάδες υπάρχει πρόταση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X