«Ακυρο» του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ -Δεν ανανεώνει

«Ακυρο» του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ -Δεν ανανεώνει
Photo Credits: INTIME

Τις βαλίτσες του ετοιμάζει το Ελ Καντουρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί, όμως ο έμπειρος μέσος δεν ανανεώνει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει και πολλές ομάδες έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική τους λίστα, καθώς σκοπεύουν να ενισχυθούν για να τα πάνε καλύτερα στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος  Orazio Accomando μέσα από τoν προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γνωστοποίησε πως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και διστάζει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια εξ αυτών που είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για τον έμπειρο μέσο είναι η Ριζεσπόρ, η οποία αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X