Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε»

Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως «μαραθώνιο» χαρακτήρισε την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0:

Για το ότι έπαιξε ο Μπα αντί του Σισέ και την επιστροφή του Βαλμπουενά: «Η εξήγηση είναι πως ο Μπα τον τελευταίο καιρό δίνει πολύ καλές απαντήσεις. Το ίδιο και ο Σισέ. Όμως ο Μπα δικαιούταν να πάρει τη θέση αυτή για σήμερα. Ήταν μία επιλογή μας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και με τον Σισέ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Για τον Ματιέ ήταν σημαντικό να πάρει λεπτά συμμετοχής. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν. Όταν μπαίνει στο γήπεδο ο Βαλμπουενά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση μπορεί να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Είναι και ο Άρης. Έχουμε ένα πλεονέκτημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Για το ότι μπήκε αλλαγή ο Ραντζέλοβιτς και όχι ο Μασούρας: «Ποτέ δεν έχω προσχεδιασμένες αλλαγές. Όλα πηγαίνουν με βάση τον αγώνα. Ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα. Ο Ραντζέλοβιτς δεν έχει το γκολ που έχει ο Γιώργος αλλά δίνει βάθος στο παιχνίδι. Για αυτό τον βάλαμε».

Για το αν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Σε ένα ντέρμπι έχει μεγάλη σημασία η έδρα. Όμως όταν μιλάμε για ματς με τους φιλάθλους μας, που θα είχαμε μεγάλη ώθηση. Σε άδεια γήπεδα όμως είναι διαφορετικό. Παίξαμε με εξυπνάδα και στο β’ μέρος διατηρήσαμε την υπεροχή μας. Το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Όταν ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στο α’ μέρος κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας ή πως ήταν τόσο εύκολο. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X