Γεωργάτος: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και ότι με δέχθηκε –Εχει σταθερή διοίκηση και αυτό είναι σημαντικό»

Γεωργάτος: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και ότι με δέχθηκε –Εχει σταθερή διοίκηση και αυτό είναι σημαντικό»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έκανε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην διοίκηση της Ενωσης.

Ο Γεωργάτος μίλησε στην κάμερα της ΝOVA για το ντέρμπι, αλλά και για τον Μάριο Μιτάι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την περίοδο που έπαιξε στην ΑΕΚ: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πάντα θα το έχω στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι με δέχθηκαν στην ΑΕΚ σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Δεν ξεχνάω πράγματα που έρχονται στη ζωή μου και με έχουν βοηθήσει σε κάποιες στιγμές. Δεν γυρίζω την πλάτη. Πάντα θα υπάρχει ένα θετικό κομμάτι».

Για την ΑΕΚ και το αποψινό ματς: «Στην ΑΕΚ μου αρέσει ότι υπάρχει μία διοικητική σταθερότητα. Μία ομάδα που σιγά – σιγά χτίζεται. Στο αποψινό παιχνίδι η ΑΕΚ εάν δεν το φοβηθεί και κρατήσει το πλάνο της, δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ένα καλό στην ΑΕΚ: Η έλευση του νέου προπονητή θα δώσει κίνητρο στους παίκτες της».

Για τον Μιτάι είπε: «Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Εχει προσόντα, τον έχω δει, έχει μέλλον και με την κατάλληλη δουλειά θα κάνει καριέρα».

Αν έχει πικρία από τον Ολυμπιακό: «Από τον Ολυμπιακό όχι. Δεν έχει να κάνει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο. Πικρία από κάποιον άνθρωπο ενδεχομένως ναι, έχω. Αλλα συμβαίνουν αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X