Serie A: Η Ιντερ διέλυσε τη Κροτόνε με 6-2 (VIDEO)

Serie A: Η Ιντερ διέλυσε τη Κροτόνε με 6-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με χατ-τρικ του Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ιντερ διέλυσε 6-2 την Κροτόνε στο Meazza και αφού έφτασε τις 8 σερί νίκες, πέρασε πάνω από την Μίλαν έχοντας ματς παραπάνω.

Ενα έτος στο οποίο δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει focus στο πρωτάθλημα ξεκίνησε για την Ιντερ και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Nerazzurri, που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για να τους αποσπούν την προσοχή, τα βρήκαν δύσκολα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Κροτόνε, όμως στην επανάληψη έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και με αγώνα περισσότερο πέρασαν πάνω από την Μίλαν στην κορυφή της Serie A.

Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν στο 12’ με την κεφαλιά του Τζανελάτο, όμως ο Λαουτάρο πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 20’ με τελείωμα σε τετ-α-τετ και στο 31’ από γύρισμα του Μπαρέλα ο Μαρόνε έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Πριν έρθει το break ο Βιδάλ πάτησε αντίπαλο μέσα στην περιοχή και ο Γκόλεμιτς από τη βούλα νίκησε τον Χαντάνοβιτς (2-2).

Στην επανάληψη η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στο 57’ ο Λουκάκου έκανε τακουνάκι, ο Μπρόζοβιτς έδωσε στον Λαουτάρο και εκείνος με τελείωμα με το αριστερό έδωσε προβάδισμα στην Ιντερ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 64’ με κοντινό πλασέ ο Λουκάκου μετά την μπαλιά του Μπαστόνι (4-2). Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι Nerazzurri έδωσαν χαρακτήρα party στη νίκη, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 78’ με κεφαλιά έπειτα από επέμβαση του Κορντάζ σε σουτ του Πέρισιτς και στο 87’ ο Χακίμι με ωραίο αριστερό από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X