Ολυμπιακός: Κλειστά χαρτιά από τον Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Κλειστά χαρτιά από τον Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την Super League στο πρώτο ματς του 2021. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως κρατά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Οι δοκιμές που έχει κάνει ο Πορτογάλος δεν βοηθούν στο να βγει ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα στο εάν θα προτιμήσει το 4-2-3-1 ή το 4-3-3. Γενικότερα στα πιο δύσκολα ματς ο Μαρτίνς πηγαίνει πάντως με 3 χαφ, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και το 4-2-3-1.

Σε μία τέτοια περίσταση τα κύρια ερωτηματικά είναι εάν θα ξεκινήσει ο Μπα ή ο Σισέ στο κέντρο της άμυνας και εάν θα είναι βασικός ο Εμβιλά, που είχε ταλαιπωρηθεί με ενοχλήσεις στην περασμένη εβδομάδα. Το τρίτο ερωτηματικό είναι ποιος εκ των Βαλμπουενά – Φορτούνη θα ξεκινήσει ή εάν θα ξεκινήσουν και οι δύο μαζί στην 11άδα του Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Στην επίθεση ο Ελ Αραμπί παραμένει φυσικά σταθερός. Ο Μαρτίνς δούλεψε και πάνω στις στατικές φάσεις (σε άμυνα και επίθεση) το Σάββατο.

Η πιθανότερη ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό δείχνει 4-3-3 με Σα, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Αουτσάιντερ για 11άδα δηλαδή και Μασούρας και Μπρούμα αλλά και Ραντζέλοβιτς-Βρουσάι. Εάν επιλεγεί το 4-2-3-1 τότε ένας εκ των Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά θα τεθεί εκτός 11άδας (Εμβιλά και ίσως ένας εκ των Μπουχαλάκη / Καμαρά) και θα διεκδικήσουν πιο σθεναρά θέση για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης οι Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X