AEK: Αμυνα στο... φουλ ο Χιμένεθ - Πως δουλεύει ανασταλτικά

ENWSI TV: Αντίο στο 2020 με AEK Talk-Ελάτε να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς, στις 22:00 ανοίγουν οι γραμμές
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα με τους παίκτες και τη δουλειά στην αμυντική λειτουργία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία.

Οι «κιτρινόμαυροι» με δεδομένο το σημαντικό πρόβλημα ανασταλτικά, έχουν αποφασίσει από το ξεκίνημα της παρουσίας του Ισπανού προπονητή στα Σπάτα να δουλέψουν εντατικά στην άμυνα και στο πως πρέπει να λειτουργεί συνολικά η ομάδα.

Ο Χιμένεθ με συγκεκριμένα παιχνίδια που περιλαμβάνουν τακτική δουλεύει στο πως πρέπει να ανταποκρίνεται η άμυνα και η επίθεση σε συνθήκες πίεσης και transition, κάτι που δεν είχαν κάνει για πολύ καιρό φέτος. Και ο Ισπανός με το τιμ του χωρίζουν σε ομάδες τους παίκτες, ώστε να δουλεύουν όλοι μαζί και για 60-70 λεπτά να υπάρχει φουλ ένταση στην προπόνηση για όλους.

Και αυτό έκανε και χθες ο Μανόλο, ο οποίος πάει στα Σπάτα πολύ νωρίς το πρωί (πριν τις 9 με την προπόνηση στις 11:00), ενώ αναχωρεί λίγο πριν τις 3. Και δείχνει ότι και αυτή την φορά έχει πάρει πολύ σοβαρά και ζεστά την θητεία του στην ΑΕΚ και τη δουλειά που καλείται να κάνει στους «κιτρινόμαυρους» παρότι έχει να ανέβει ένα… Γολγοθά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X