Κονέ: Οι πρώτες κινήσεις του ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Κονέ: Οι πρώτες κινήσεις του ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά στα Σπάτα ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει μπει στα… βαθιά κι από τις πρώτες μέρες ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει κάνει πολλές επαφές και συζητήσεις με παίκτες, αλλά και με όλα τα μέλη από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ–εκτός από τους ποδοσφαιριστές- έχει ήδη συναντηθεί με όλα τα τμήματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό (τμήμα σκάουτινκ, ιατρικό τιμ, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) και αυτές οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με το πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη χάραξη της στρατηγικής με βάση τη φιλοσοφία της ομάδας αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν.

Οι συζητήσεις με τους παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, με το σχετικό… ντοπάρισμα, αλλά συνολικά με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού, δικαιώματα – υποχρεώσεις αλλά και κανονισμό λειτουργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X