Αυτό επιλέξατε για γκολ του 2020 (VIDEO)!

Αυτό επιλέξατε για γκολ του 2020 (VIDEO)!
Photo Credits: INTIME

Η φωτοβολίδα του Σιμόες με τη Βόλφσμπουργκ κέρδισε τον τίτλο του γκολ της χρονιάς από τις ψήφους σας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Η ΑΕΚ μπορεί να μην είχε κάποιο γκολ μέσα στο 2020 που να συνδυάστηκε με τίτλο, αλλά είχε αρκετές σημαντικές στιγμές που έκαναν τους Ενωσίτες να πεταχτούν από τις θέσεις τους και να πανηγυρίσουν έξαλλα ένα γκολ. Από όσα πέτυχε η ΑΕΚ μέσα στο χρόνο που μας αφήνει σε λίγες ημέρες, εσείς επιλέξατε – με τεράστια διαφορά μάλιστα – ως γκολ της χρονιάς για την Ενωση, τη «φωτοβολίδα» του Αντρέ Σιμόες με την οποία ισοφάρισε το ματς με τη Βόλφσμπουργκ.

Η γκολάρα του Πορτογάλου συγκέντρωσε το 40% των ψήφων σας. Και η δεύτερη επιλογή ήρθε πάντως από το ίδιο παιχνίδι, με το μαγικό γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο φινάλε, χάρη στο οποίο η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (17%). Το τρίτο γκολ που επιλέξατε, με 12%, ήταν το μαγικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ κοντά – στο 9% – ήταν και η γκολάρα του Αραούχο για την περυσινή νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι άλλες επιλογές που είχατε διαθέσιμες. Από 4% έλαβαν το γκολ του Σιμόες με τακουνάκι κόντρα στη Λάρισα, το πρόσφατο του Πορτογάλου που ισοφάρισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς με το Βόλο. Αντίστοιχα, από 3% πήρε το γκολ του Λιβάγια που έστειλε στην παράταση τον ημιτελικό με τον Αρη, η κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στην Τούμπα, αλλά και το γκολ του Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X