Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι την Πρωτοχρονιά - Το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ

Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι την Πρωτοχρονιά - Το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή, τελευταία, μάλιστα, του χρόνου. Υπάρχει, όμως, μία βασική διαφορά. Φέτος, τα σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει ότι θα έχουν ωράριο λειτουργίας – όσα ανοίξουν – από τις 09:00 έως τις 19:00 και γι’ αυτό οι καταναλωτές καλούνται να επιβεβαιώσουν το ωράριο με ένα τηλεφώνημα.

Τα σούπερ μάρκετ θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριο λειτουργίας τους από αύριο, Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου. Δηλαδή θα παραμένουν ανοιχτά έως τις 21:00. Πάντως, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις παραμένουν και τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε για κάλαντα ούτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στα εμπορικά καταστήματα -πλην των βιβλιοπωλείων – η μόνη δυνατότητα συναλλαγής που υπάρχει είναι το click away, δηλαδή η παραλαβή προϊόντος για το οποίο έχει γίνει προπαραγγελία. Τα καταστήματα που «δουλεύουν» με click away μπορούν αυτό το διάστημα να μένουν ανοικτά από τις 7:00 έως τις 21:00.

Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.

 Το ωράριο λειτουργίας για τα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου με ωράριο λειτουργίας 8:00 έως 20:00. Την Πρωτοχρονιά τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά λόγω επίσημης αργίας. Το ίδιο θα ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα.

πηγή Ethnos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X