Λιβάι Γκαρσία: Τα μοναχικά Χριστούγεννα του

Λιβάι Γκαρσία: Τα μοναχικά Χριστούγεννα του
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει μείνει ένα χρόνο μακριά από την οικογένεια του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει καταφέρει να γίνει πολύτιμος στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Και στην καθημερινότητα του στα Σπάτα, δείχνει έναν άνθρωπο που είναι απόλυτα επαγγελματίας, είτε έκανε αποθεραπεία, είτε κανονικά προπόνηση και χαμογελά πολύ. Δείχνει διαρκώς να απολαμβάνει κάθε λεπτό που αγωνίζεται.

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως για εκείνον.

Ο 23χρονος εξτρέμ, ήρθε στον ΑΕΚ στα τέλη του καλοκαιριού από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, έπεσε άμεσα στη μάχη, τραυματίστηκε σοβαρά, έχασε ένα μεγάλο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ενωσης και πλέον είναι βασικό της μέλος. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, ο ίδιος όμως φάνηκε να βγαίνει δυνατότερος.

Ερχόμενος από το Ισραήλ, εν καιρώ κορωνοϊού, δεν κατάφερε να δει ούτε το καλοκαίρι την οικογένειά του που βρίσκεται στο Τρινιντάντ. Τώρα, παρότι μετά το ματς με τον Βόλο άπαντες πήραν άδεια μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου, ο ίδιος δεν μπόρεσε να φύγει από την Ελλάδα.

Δεν βρήκε πτήση για την Βενεζουέλα, ώστε από εκεί να ταξιδέψει για το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και έτσι έμεινε στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, παραμένει μακριά από την οικογένεια και το παιδί του για περίπου ένα χρόνο…

Ετσι, είχε ζητήσει αυτές τις ημέρες άδειας να μπορεί να πηγαίνει στα Σπάτα να γυμνάζεται, ενώ πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων με τον μάνατζερ του στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X